Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо скільки техніки і особового складу знищила Україна на третій день контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо скільки техніки і особового складу знищила Україна на третій день контрнаступу

Україна вже кілька днів перебуває у контрнаступу на південному напрямку, з'явилась нова оперативна інформація

1 вересня 2022, 02:10 comments1037
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник оперативного командування "Південь" Владислав Назаров повідомив результати третьої доби українського контрнаступу у Херсонському напрямку. Відповідне відео з'явилось на офіційній сторінці ОК "Південь".

Стало відомо скільки техніки і особового складу знищила Україна на третій день контрнаступу

Україна знищила техніку та росіян на третій день контрнаступу. Фото з відкритих джерел

Наразі ситуація складна, але під контролем української держави. Ворог і надалі атакує без суттєвих змін у складі та положені його підрозділів. Так, стало відомо, що російська армія здійснює дистанційне мінування підступів до своїх рубежів. 

Також стало відомо, що ворог завдав авіаційний удар по Березнегуватській громаді парою гелікоптерів. Людські втрати відсутні. Також російська армія завдавала удари по Криворізькому та Нікопольському районах. В результаті обстрілу пошкоджені житлові будинки, потерпілих серед населення немає. 

Спікер ОК "Південь" також доповів, що українська авіація нанесла 24 удари по місцях противника – командним та опорним пунктам, логістичним центрам, бойовим позиціям. Також артилерійськими підрозділами української армії завдано удари по пунктах управління безпілотними літальними апаратами, станціям радіоелектронної боротьби та системам залпового вогню.

Далі Владислав Назаров повідомив, що українські сили утримували Каховський міст під щільним контролем, тому окупанти не змогли використати його для логістики. Речник наголосив, що влучання результативні, а пошкодження значні. І додав, що була знищенна понтонна переправа. І заявив про ліквідацію техніки та військових:

  • 12 танків Т-72; 
  • 18 одиниць авто- бронетехніки;
  • Система "Сонцепьок";
  • Комплекс "Бук М-3";
  • 5 гаубиць "МСТА-Б";
  • Гаубиця "Акація";
  • 6 складів боєприпасів;
  • 201 російський солдат.

Також речник додав, що остаточні дані ще розвідуються. 

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про кількість знищеної техніки у перший день контрнаступу України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

444

1 вересня 2022, 08:34

Заходи и yвидишь моpе достyпныx дeвoк непoдaлёкy, все они xотят сeкcа без дeнег и oтношений. Все aнонимнo и бeсплатнo, смотpи сам ----- https://ja.cat/pisy


Новини