Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни намагались запустити ракету з Бєлгорода, але щось пішло не так (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни намагались запустити ракету з Бєлгорода, але щось пішло не так (ВІДЕО)

Росіяни знову демонструють свою некваліфікованість, ракета полетіла у неправильному напрямку.

1 вересня 2022, 01:22 comments3493
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські війська вночі 1 вересня намагались атакувати Україну запускаючи ракети. Одна з ракет повинна була вилетіти з прикордонного російського міста Бєлгород, але техніка не слухала окупантів.

Росіяни намагались запустити ракету з Бєлгорода, але щось пішло не так (ВІДЕО)

Росіяни невдало запустили ракету з Бєлгорода. Фото з відкритих джерел

Попередньо відомо, що армія РФ з Бєлгорода хотіла запустити снаряди з ракетного комплексу 9К720 "Іскандер". Найімовірніше щось пішло не так з системою навігації. У мережу одразу потрапили кілька десятків відео цього невдалого для росіян запуску. Одне з таких можна переглянути нижче.

На відео задокументовано старт ракети і чітко видно, як снаряд починає рухатись не за заданою траєкторією пролітаючи низько над будинками російського міста і влучає за його околицями. Після чого можна спостерігати великий вибух. Найімовірніше ціллю ракети було українське місто Харків, яке майже щодня обстрілюється російськими снарядами.

Російська влада поки не дала коментарів стосовно інциденту з невдалим запуском ракети у Бєлгороді.

Раніше портал "Коментарі" публікував відео знищення російських військ з посиланням на британських журналістів з порталу The Osint Bunker. На відео було помітно, як росіяни рухаються в окопах і несподівано їм прилітає снаряд та ліквідовує частину окупантів. Це сталося недалеко від села Піски, Донецької області. Усього за кілька кілометрів від Донецького аеропорту.

Також "Коментарі" писали про українського військового, який голими руками зміг знищити російську кевларову каску. На це йому було потрібно усього кілька ударів правої руки та голови. Відео з проваленим краш-тестом російської каски назбирало близько мільйона переглядів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело:

Failed Russian 9K720 Iskander launch in Belgorod tonight. Looks like something went seriously wrong with the guidance system. pic.twitter.com/SFyYy11F8T

&mda">
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Митя

1 вересня 2022, 09:11

Когда мне хочется посмеяться, я читаю укросми... хотя, грешно, конечно, над шизофрениками смеяться, но вы уж простите, небратья...

444

1 вересня 2022, 08:34

Заходи и yвидишь моpе достyпныx дeвoк непoдaлёкy, все они xотят сeкcа без дeнег и oтношений. Все aнонимнo и бeсплатнo, смотpи сам ----- https://ja.cat/pisy


Новини