Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українці розповіли, як змінився їхній добробут за рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці розповіли, як змінився їхній добробут за рік

Більшість опитаних вважають, що він так чи інакше погіршився

9 серпня 2023, 16:46
Поділіться публікацією:
За останній рік у більшості українців погіршився матеріальний стан. Такі дані опитування фонду "Демократичні ініціативи", які публікує на своїй сторінці у Фейсбуку голова "Союзу споживачів комунальних послуг" Олег Попенко. Про це повідомляють "Коментарі".
Так, 38% громадян наголосили, що жити, порівняно з червнем 2022 року, стало значно гірше; 31% — гірше; 23% заявляють, що для них нічого не змінилося; а 7% — жити стало краще. Тобто, як зазначає Олег Попенко, якість життя 69% українців погіршилася.

Нагадаємо, що фонд "Демократичні ініціативи" входить до числа провідних аналітичних центрів України, який поєднує дослідження громадської думки з аналізом політики та ключових суспільно-політичних процесів, розробляє аргументовані пропозиції для інстанцій, що приймають рішення, а також для громадськості у сфері демократичної трансформації України та її інтеграції до спільноти європейських демократій. Фонд заснований 1992 року, а 2010-го названий ім'ям засновника та першого директора фонду Ілька Кучеріва (1955–2010), який зробив вагомий внесок у становлення України як демократичної держави, у розвиток української соціології та громадянського суспільства.

Тим часом, росіяни стягнули до кордону з Україною надзвичайно небезпечну техніку.

Польща спрямовує тисячі військових на кордон із Білоруссю.

Також стало відомо, скільки українців планують виїхати за кордон, якщо буде тяжка зима. Незважаючи на те, що ще в розпалі літо, влада вже зараз попереджає українців про необхідність готуватися до складної зими, адже ворог знову може спробувати залишити українців без світла та тепла. Проте лише незначна кількість українців планує виїхати з України у разі важкої зими.


Українці розповіли, як змінився їхній добробут за рік

Як змінився добробут українців під час війни



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини