Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українці розгромно вдарили по скупченнях росіян та ворожої техніки на півдні (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці розгромно вдарили по скупченнях росіян та ворожої техніки на півдні (відео)

Ліквідовано щонайменше 30 окупантів

5 липня 2022, 07:08 comments1130
Поділіться публікацією:








Українські захисники на півдні за добу знищили 30 російських окупантів, танк Т-62, реактивну систему залпового вогню "Ураган", гаубицю "Мста-Б", вісім одиниць автомобільної техніки та два склади боєприпасів. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляється на офіційній сторінці оперативного командування "Південь" у Facebook.

Українці розгромно вдарили по скупченнях росіян та ворожої техніки на півдні (відео)

ЗСУ. Фото: УНІАН

Зазначається, що загарбники парами вертольотів Ка-52 завдали чотирьох ударів по Іванівці, Кошовому та двічі по Зарічному. Жертв немає. Крім того, окупанти обстріляли Велику Кострому з важкої артилерії.

У відповідь ЗСУ завдали ракетного удару по скупченню противника в районі Даріївки на Херсонщині, а також з двох штурмовиків ударили по скупченню противника в районі Давидова Брода. За це окупанти атакували літаки двома крилатими ракетами "повітря-повітря", випущеними з винищувача Су-35.

У північно-західній частині Чорного моря поки що 3️ надводних та 2 підводних носії "Калібрів", у готовності до застосування понад 30 ракет.

Крім того, занепокоєння ворога встановленням контролю над островом Зміїним українською стороною активізує їхню авіацію. Отже, загроза ракетних ударів по Одесі, області та Миколаївщині, у тому числі і з неба, є досить суттєвою та ймовірною.

Читайте на порталі "Коментарі" — відновлення України – питання зрушило з мертвої точки: з чого починаємо – чому саме зараз. Експерти розповіли про подробиці в ексклюзивному інтерв'ю.

Також видання "Коментарі" повідомляло — українська армія впевнено просувається: у ЗСУ розкрили подробиці просування на півдні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини