Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна звільнить Крим до кінця літа: американський генерал назвав умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна звільнить Крим до кінця літа: американський генерал назвав умову

Генерал Ходжес сказав, що Україна може звільнити Крим до початку осені

2 січня 2023, 16:50
Поділіться публікацією:

Українська влада відновить контроль над анексованим Кримом до кінця серпня, але лише в тому випадку, якщо західні союзники продовжать надавати Києву допомогу та збережуть санкції проти Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на повідомлення у Twitter колишнього командувача військ США в Європі, генерала у відставці Бена Ходжеса.

Україна звільнить Крим до кінця літа: американський генерал назвав умову

Крим. Фото: з відкритих джерел

"Україна звільнить Крим до кінця серпня, якщо ми продовжимо надавати те, що обіцяли, і якщо ми збережемо санкції", — написав Бен Ходжес.

При цьому американський генерал вважає, що Україна може деокупувати Крим ще раніше, якщо Захід перестане сумніватися і надасть ЗСУ високоточну зброю більшої дальності.                                                                                                    

Крім того, Ходжес перепостиг карту України, на якій позначені окуповані території України станом на даний момент, яку опублікувала геополітична експертка Джессіка Берлін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — головні внутрішні зміни в Україні в 2022 році — яких очікувати в 2023-му.

Також видання "Коментарі" повідомляло — генсек НАТО Єнс Столтенберг вважає, що Росія готує нову хвилю наступу під час своєї агресії проти України – і закликає не недооцінювати вплив мобілізації, що проводиться в РФ. Він також наголосив, що Україна отримуватиме підтримку з боку західного світу, у тому числі й у постачанні зброї, аж до перемоги. Які військові перспективи майбутнього? Які чинники можуть вплинути на перелом на фронті – і якнайшвидше поразка агресора? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини