Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна знищила російський корабель "Ковровец"
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна знищила російський корабель "Ковровец"

Військово-Морські Сили повідомили про знищення російського тральщика "Ковровец".

19 травня 2024, 12:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

В ніч на 19 березня українським силам вдалось знищити російський морський тральщик Чорноморського флоту РФ "Ковровец". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву служби зв’язків з громадськістю Командування Військово-Морських Сил ЗС України.

Україна знищила російський корабель "Ковровец"

Знищений тральщик "Ковровец". Фото: ВМС України

Як вказують ВМС України, завдяки вдалим діям українських військових Росія втратила черговий корабель свого Чорноморського флоту

"Сьогодні вночі Силами оборони України знищено морський тральщик чф рф проєкту 266-М "Ковровец". Військово-Морські Сили ЗС України разом з побратимами продовжують наближати нас до Перемоги", — повідомили у службі зв’язків з громадськістю ВМС України.

Знищений тральщик "Ковровец" був модифікований та відрізнявся від радянських зразків подібних моделей тим, що мав краще обладнання для пошуку та знищення мін. Довжина корабля становить 61 метр та може вміщувати близько 70 членів екіпажу.

Тральщик – це спеціальний корабель, який займається пошуком, виявленням та знищенням морських мін. Також тральщик використовують як спосіб проведення інших кораблів через заміновані території в акваторіях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в кінці березня українські сили знищили два російські кораблі поблизу Криму. Крім того, був уражений головний центр зв'язку Чорноморського флоту РФ у Севастополі.

Також "Коментарі" писали про те, що британська розвідка показала, де Росія ховає свій Чорноморський флот. Більшість російських кораблів було відправлено до Новоросійська, щоб уникнути ударів України по цих об'єктах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини