Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ офіційно повідомили про ураження російських кораблів в Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ офіційно повідомили про ураження російських кораблів в Криму

Центр стратегічних комунікацій підтвердив знищення в Криму двох російських кораблів "Ямал" та "Азов", а також центр зв’язку та головний центр зв'язку Чорноморського флоту РФ у Севастополі.

24 березня 2024, 10:48 comments1124
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

23 та 24 березня мешканці Криму повідомили та публікували відео з вибухами в Криму, зокрема у Севастополі. У Центрі стратегічних комунікацій офіційно підтвердили про вдалі дії українських сил та заявили про знищення двох російських кораблів та об’єктів інфраструктури Чорноморського флоту РФ у окупованому Севастополі.

У ЗСУ офіційно повідомили про ураження російських кораблів в Криму

Великий десантний корабель "Ямал". Фото з відкритих джерел

23 березня близько 22:00 росіяни повідомили про 10 вибухів у Севастополі та опублікували відео у соціальних мережах. На це відреагував російський губернатор Севастополя Михайло Развожаєв та заявив про нібито знищення повітряних цілей, а дим назвав засобами маскування. 

Попри заяви російських офіційних осіб росіяни повідомляли про удар по кораблях, а осінт-аналітики з Osint technical заявили, що Україна за допомоги ракет Storm Shadow знищила головний центр зв'язку Чорноморського флоту РФ у Севастополі. Тепер ця інформація офіційно підтверджена ЗСУ.

"Сили оборони України успішно уразили великі десантні кораблі "Ямал" та "Азов", центр зв’язку, а також декілька об’єктів інфраструктури ЧР РФ в тимчасово окупованому Севастополі", — повідомили у Центрі стратегічних комунікацій.

В ніч на 24 березня також відбулась ще одна серія вибухів у Криму. Місцеві мешканці заявили, що кілька ракет влучили по російській нафтобазі у Гвардійську.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна за останні місяці знищила кілька російських кораблів поблизу Криму. на ці події відреагували у Кремлі.

Також "Коментарі" писали про прогноз британської розвідки, яка пояснила, чи вдасться Росії замаскувати свої кораблі у Чорному морі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини