Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ встановили чотири рекорди за кількістю знищеної техніки РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ встановили чотири рекорди за кількістю знищеної техніки РФ

Українські бійці провели потужний тиждень та змогли знищити рекордну кількість військової техніки РФ у кількох категоріях.

11 березня 2024, 11:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

ЗСУ продовжує знищувати російських окупантів та їх військову техніку. Згідно з даними Генштабу за минулий тиждень українським бійцям вдалось встановити одразу чотири рекорди по знищенній російській техніці на війні.

ЗСУ встановили чотири рекорди за кількістю знищеної техніки РФ

Знищена російська військова техніка. Фото з відкритих джерел

Як показує ресурс Russian-casualties, який підраховує втрати росіян за тиждень на основі даних Генштабу, виявилось, що у період з 4 по 10 березня українські бійці змогли встановити рекорди за кількістю знищеної російської техніки у чотирьох категоріях.

  • Артилерійські системи — 289;
  • БПЛА — 76;
  • Автомобільна техніка — 129;
  • Спеціальна техніка — 16.

В категорії артсистеми в середнє значення знищенної техніки від початку війни складає 99 одиниць за тиждень. Однак в останній тиждень ЗСУ знищили майже у три рази більше – 289 одиниць. Середнє значення за БПЛА – 76 одиниць, а з 4 по 10 березня українські бійці знищили майже 300 російських дронів. По автотехніці середнє значення 129 одиниць, а по спецтехніці – 16, тоді як рекордні показники цього тижня становлять 452 та 65 відповідно.

Нагадаємо, що за даними Генштабу за час війни в Україні Росія втратила 424 980 одиниць особового складу. Майже 7 тис. танків, 10 499 артсистем, 8141 БПЛА, 1382 одиниці автомобільної техніки, 1686 одиниць спеціальної техніки та ще тисячі одиниць іншої військової техніки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий відреагував на ідею премій за знищену російську техніку.

Також "Коментарі" писали, що російська броньована машина піхоти перетворилася на пил після удару українського дрона. Потужна детонація потрапила на відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

18 березня 2024, 09:44

ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИКРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХЙ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцманопорошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до москаля й кравчука.

Ігор

11 березня 2024, 11:39

А от самі під керівництвом програшного командування растяп два Патріота втратили. Один Патріот це три А-90. Але то ж чужі гроші юдейцям від них яка різниця?


Новини