Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська БМП перетворилася на пил: потужна детонація потрапила на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська БМП перетворилася на пил: потужна детонація потрапила на відео

На Авдіївському напрямку вдало діють бійці 47-ї бригади, які ефектно знищили російську військову техніку.

10 березня 2024, 14:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські військові продовжують знищувати російських окупантів та військову техніку РФ, яка опинилась на українських землях. Цього разу атака безпілотника знищила російську БМП потужним вибухом, який перетворив військову техніку в пил.

Російська БМП перетворилася на пил: потужна детонація потрапила на відео

Українські бійці знищили російську БМП. Фото з відкритих джерел

Нове відео з району поблизу Авдіївки показано вдалу роботу 47-ї окремої механізованої бригади. Українські оператори дронів змогли провести успішну атаку по бронетехніці армії Путіна та за мить знищили її. Військові ЗСУ знищили дві БМП, однак особливу увагу привертає потужний вибух однієї з цих бронемашин. Після такого удару безпілотника, ніхто не має шансів, щоб вижити.

Український дрон влучив у задню частину російського БМП, який перебував у русі. Удар спричинив сильний вибух, який практично нічого не залишив від російської військової техніки. На відео помітно, що навіть через кілька секунд після потужного вибуху частини БМП досі падають з неба. Причиною такого потужного вибуху, ймовірно, могло бути те, що у російській БМП знаходились боєприпаси, які й підсилили вибух.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни на бронемашині переїхали машину з російськими солдатами. Інцидент стався на Авдіївському напрямку та був зафіксований українськими операторами дронів. Росіяни їхали по небезпечній ділянці дороги в нічний час та вимкнули ліхтарі, щоб бути менш помітними. В наслідок цього російська БМП наїхала на машину з солдатами армії РФ.

Також "Коментарі" писали про те, що в мережу потрапило перше відео, як американський танк "Абрамс" знищує окупантів у Донецькій області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини