Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни на бронемашині переїхали машину з російськими солдатами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни на бронемашині переїхали машину з російськими солдатами (ВІДЕО)

Російська БМП на Авдіївському напрямку наїхала на російський автомобіль та поїхала далі.

6 березня 2024, 14:40 comments6676
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Несподіваний інцидент зафіксував український дрон за кілька кілометрів від Авдіївки Донецької області. По трасі в бік Авдіївки їхали дві російські БМП, і одна з цих бронемашин наїхала на російський УАЗ-452, що рухався на зустріч.

Росіяни на бронемашині переїхали машину з російськими солдатами (ВІДЕО)

Російська БМП переїхала російський автомобіль. Скриншот з відео

Користуючись темною порою доби дві російські бронемашини з вимкненими розпізнавальними знаками рухались у бік Авдіївки. На зустріч їм їхав російський УАЗ-452, який також вважав, за краще рухатись дорогою з вимкненими фарами. Такі дії закінчились трагічно для членів екіпажу російського УАЗ-452, який також називають "Буханка" або "Таблетка".

Відео інциденту зафіксував український дрон, який був обладнаний камерами для знімання вночі.

Ймовірно через відсутність світла, обладнання нічного бачення та поганий зв’язок російська БМП не помітила автомобіль навпроти та переїхала його.

Зазначимо, що переїхавши автомобіль російський бронетранспортер зупинився і трохи з’їхав з дороги, однак потім повернувся і поїхав далі. Друга БМП, яка слідувала за першою також не звернула уваги на переїханий російський автомобіль.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український Abrams атакував позиції росіян. З’явилось перше відео застосування американського танка у бою на війні в Україні.

Також "Коментарі" писали, що українські військові на фронті підірвали обладнання Ілона Маска. Бійці на фронті виявили місце знаходження російських терміналів Starlink та завдали по них удару безпілотником. Відповідне відео згодом потрапило у мережу. Сам Маск заперечує, що його компанія передає Росії термінали Starlink.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини