Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна та Росія провели неанонсовані переговори: ЗМІ дізналися про подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна та Росія провели неанонсовані переговори: ЗМІ дізналися про подробиці

Делегації обговорили обмін полоненими та поновлення експорту російського аміаку

24 листопада 2022, 12:50 comments6669
Поділіться публікацією:

Представники України та Росії зустрілися в Об'єднаних Арабських Еміратах минулого тижня. Сторони обговорили обмін полоненими та поновлення експорту російського аміаку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Reuters".

Україна та Росія провели неанонсовані переговори: ЗМІ дізналися про подробиці

Переговори. Фото: з відкритих джерел

Джерела видання заявляють, що зустріч відбулася 17 листопада у столиці ОАЕ Абу-Дабі. При цьому так і не зрозуміло, хто представляв Україну та Росію на переговорах. Підтверджуючої інформації немає, але є ймовірність, що на зустрічі також були присутні представники ООН.

"Вони обговорили дозвіл Росії відновити експорт аміаку в обмін на обмін полоненими, який звільнить велику кількість українських та російських полонених", — повідомили джерела.

Посол України в Туреччині Василь Боднар у розмові з журналістом "Reuters" підтвердив, що звільнення українських військових із полону є частиною переговорів щодо відкриття російського експорту аміаку. Проте дипломат не підтвердив зустрічі в Абу-Дабі.

Слід зазначити, що йдеться про відновлення роботи трубопроводу Тольятті – Одеса. Після 24 лютого експорт аміаку з РФ до країн Азії та Африки припинився.              

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Міненерго дали втішний прогноз щодо світу: коли скоротиться дефіцит.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські окупанти продовжуватимуть свій ракетний терор в Україні. Втім, щоб підготуватися до такого удару, противнику знадобиться близько тижня. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник прес-служби ГУР Міноборони Андрій Юсов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини