Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна розгортає ракети у бік Польщі: Сальдо озвучив нову методичку Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна розгортає ракети у бік Польщі: Сальдо озвучив нову методичку Кремля

За версією зрадника ці удари нібито будуть спрямовані на бази, розташовані в Польщі.

18 листопада 2023, 14:30 comments2534
Поділіться публікацією:

Херсонський гауляйтер Володимир Сальдо видав нову маячню тезу Кремля про те, що Україна хоче бомбити Польщу. Згідно з маревною версією зрадника, українці нібито готуються до ударів по військових базах у Польщі. Разом з тим, він уникнув відповіді, про які саме об'єкти йдеться.

Україна розгортає ракети у бік Польщі: Сальдо озвучив нову методичку Кремля

Володимир Сальдо. Фото: з відкритих джерел

"Я знаю, що режим Зеленського готує удар по базах у Польщі. Зараз вони переробляють далекобійні ракети, які дали давці, спеціально завдають російського маркування, щоб вдарити по Польщі та звинуватити Росію", — заявив колаборант.

Варто зазначити, що росіяни систематично закидають в інформаційний простір різноманітні тези. Причому з однаковою періодичністю звучать заяви як про те, що поляки планують напасти на західну Україну та окупувати низку українських областей, так і те, що Україна нібито збирається атакувати Польщу.

Читайте також на порталі "Коментарі" – повномасштабна російсько-українська війна триває вже понад 20 місяців. Сили оборони України мають успіхи на півдні (Запорізька та Херсонська області), росіяни тиснуть на сході (Авдіївка, Куп'янськ). Дедалі частіше звучать думки, що ЗСУ слід зосередитись на обороні, що на фронті виникла патова ситуація. Своїм баченням того, що відбувається на російсько-українській війні та навколо нього, з порталом "Коментарі" поділилися експерти.                                                                                                                                                

Також видання "Коментарі" повідомляло – чим закінчиться план РФ із "Майданом-3": які висновки має зробити українська влада.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини