Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна прискорено будує оборонні рубежі на фронті: що кажуть у Міноборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна прискорено будує оборонні рубежі на фронті: що кажуть у Міноборони

Для інженерних робіт залучено нові сили та техніка

8 березня 2024, 11:35
Поділіться публікацією:

Заступник міністра оборони генерал-лейтенант Іван Гаврилюк поїхав на фронт з інспекцією робіт із фортифікаційного облаштування оборонних рубежів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Україна прискорено будує оборонні рубежі на фронті: що кажуть у Міноборони

Україна будує оборонні рубежі на фронті Фото: із відкритих джерел

Іван Гаврилюк проїхав кілька сотень кілометрів уздовж лінії фронту, щоб на місці на власні очі побачити, якими темпами ведуться роботи з фортифікаційного облаштування оборонних рубежів.

"На місці разом із представниками парламенту, головами обласних військових адміністрацій оцінили ситуацію, обговорили проблемні питання. Об'єктивно, останнім часом інженерні роботи з будівництва ліній оборони ведуться прискореними темпами. Вже кілька тижнів цьому сприяє і погода. Залучено нові сили та технічні можливості. Урядом виділено необхідні кошти", — зазначив Гаврилюк.

За його словами, складено та затверджено план фортифікаційного облаштування оборонних рубежів, яким визначено обсяги робіт, терміни виконання та відповідальні за кожну ділянку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — кампанія України з будівництва укріплень не дала значних результатів, а українські війська, призначені для виконання бойових завдань, змушені рити окопи, часто під обстрілами. Про це пише The Wall Street Journal.

"У листопаді Україна оголосила про початок кампанії з будівництва розгалуженої мережі фортифікаційних споруд уздовж лінії фронту, особливо в районі Авдіївки. Президент Володимир Зеленський закликав прискорити будівництво та закликав приватні компанії та донорів приєднатися до нього", – пише видання.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи вистачить у Росії "м'яса" ще на два роки війни: куди ворог переміщає свої сили з-під Авдіївки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини