Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна отримає від США "уранові снаряди": чому їх бояться окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна отримає від США "уранові снаряди": чому їх бояться окупанти

Завдяки своїй вогневій потужності снаряди зі збагаченим ураном здатні набагато легше пробивати броню.

2 вересня 2023, 12:55 comments6876
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", Вашингтон найближчим часом має відправити нашим захисникам бронебійні снаряди, які містять збіднений уран. Завдяки своїй вогневій могутності вони здатні набагато легше пробивати броню.

Україна отримає від США "уранові снаряди": чому їх бояться окупанти

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

За повідомленням Reuters, яке посилається на американських чиновників, снаряди є частиною нового пакету військової допомоги Україні, який представлять вже наступного тижня.

Боєприпаси призначені для американських танків Abrams. Завдяки своїй надзвичайній щільності снаряди з легкістю пробивають броню та самозаймаються у хмарі, що обпалює.                                                              

Цікаво, що після інформації про постачання снарядів зі збагаченим ураном, російський диктатор Володимир Путін вкотре проскулив про нібито війну "до останнього українця", а міністр оборони країни-терориста Сергій Шойгу заявив про ще одну пройдену сходинку в ядерній ескалації.

Зазначимо, раніше видання Politico повідомило – нічого не повинно завадити Україні вже найближчими тижнями отримати кілька американських танків "Abrams". Орієнтовно це має статися у середині вересня. Йдеться про перші десять одиниць із 31 обіцяних Вашингтоном.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна, яка акуратно розвиває контрнаступ, вступила у чергову військову осінь. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" своїми очікуваннями та побоюваннями від неї у ракурсі російсько-української війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – танки "Abrams" стали ще ближчими до України: яке рішення озвучили в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини