Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна офіційно відмовилася від переговорів із Путіним: з'явився документ
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна офіційно відмовилася від переговорів із Путіним: з'явився документ

Президент України Зеленський підписав рішення РНБО про відповідь Росії на анексію

4 жовтня 2022, 11:54
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення РНБО, яке стало відповіддю на "спробу Росії анексувати території" України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний указ, опублікований на сайті президента України.

Україна офіційно відмовилася від переговорів із Путіним: з'явився документ

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Констатувати неможливість проведення переговорів із Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним", — йдеться в указі.

При цьому в указі рекомендується Верховній раді ухвалення "відповідних законопроектів щодо належного санкційного та іншого реагування на ескалацію з боку Російської Федерації", а Кабміну "в умовах ескалації з боку Російської Федерації" забезпечити посилення обороноздатності України "шляхом збільшення постачання військово-технічної допомоги Україні" .

Йдеться про рішення РНБО від 30 вересня.

Читайте на порталі "Коментарі" — Росія планує влаштувати демонстраційний підрив ядерної зброї на кордонах України. Про це пише британська газета The Times, з посиланням на військові джерела.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у своєму зверненні до українського народу президент Володимир Зеленський розповів про візит голови свого Офісу – Андрія Єрмака – на завод турецької компанії "Baykar", яка проводить Байратари. У Туреччині відбувся спуск на воду корвету класу Ada "Гетьман Іван Мазепа" ВМС України, відбулися зустрічі Єрмака з радниками президентів Туреччини та США. Які висновки можна зробити з того, що відбувається? Чи слід вважати, що Туреччина охолоне до Росії після того, як та пішла на відкриту анексію українських територій та новий виток конфлікту? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Україна офіційно відмовилася від переговорів із Путіним: з'явився документ - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бог

4 жовтня 2022, 11:15

гетьман мазепа конечно"херой"!!!!Предал Петра1,который его поднял наверх вертикали власти Российской Империи,предал всех остальных,поверивших ему и сдох,как собака за территорией теперешней Украины.Хохлы-вы слуги Сатаны и конец у вас будет мазеповский.


Новини