Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна не залишиться без боєприпасів: стала відома країна, яка підтримає українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна не залишиться без боєприпасів: стала відома країна, яка підтримає українців

Фінляндія підтвердила згоду на боєприпаси для України

5 грудня 2023, 11:05
Поділіться публікацією:

Фінляндія найближчим часом розпочне виробництво артилерійських боєприпасів для України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Iltalehti" зробив міністр оборони Фінляндії Антті Хяккянен.

Україна не залишиться без боєприпасів: стала відома країна, яка підтримає українців

Фінляндія. Фото з відкритих джерел

"Ми завершили переговори про те, як Фінляндія надалі збільшуватиме виробництво артилерійських боєприпасів для України. Це рішення буде ухвалено дуже скоро. Наразі оголошено про план значного збільшення виробництва боєприпасів. Ми маємо намір підтримати Україну ще сильніше, ніж зараз. У той же час ми ще більше підвищимо готовність Фінляндії та країн Північної Європи до виробництва боєприпасів", – зазначив міністр оборони Фінляндії.

Хяккянен зазначив, що рішення про початок виробництва боєприпасів для України, ймовірно, ухвалять до Різдва.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у проекті першої в історії США Національної оборонно-промислової стратегії йдеться, що американські компанії поки що не можуть виробляти зброю досить швидко, щоб задовольнити світовий попит, зокрема через російсько-українську війну, а також протистояння Ізраїль з ХАМАС. Тим часом новий глава МЗС Великобританії Девід Кемерон має намір цього тижня відвідати Вашингтон, щоб переконати американських союзників у необхідності посилення військової та фінансової підтримки України. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію з підтримкою України та в цілому охоче Заходу відповідати на виклики, кинуті РФ та її союзниками.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді Захід не здатний поставити на місце Путіна та Ко: що чекає на Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.iltalehti.fi/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини