Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна не проти переговорів із Росією: Данілов зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна не проти переговорів із Росією: Данілов зробив заяву

Олексій Данілов підкреслив, що Україна не проти переговорів з Росією про контрибуції та репарації

27 вересня 2022, 19:02 comments2243
Поділіться публікацією:

Україна не проти переговорів з Росією, але тільки якщо на них йтиметься щодо контрибуцій та репарацій. Таку заяву в Twitter зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Україна не проти переговорів із Росією: Данілов зробив заяву

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Україна ніколи не була проти переговорів із РФ... щодо контрибуцій та репарацій. Чим довше кремлівський режим відтягує ці переговори – тим гірші умови і більше суми", – так секретар РНБО потролив Кремль, де люблять лякати Україну поганими наслідками за те, що Київ відмовляється йти на поступки під час переговорів.

За словами Олексія Данілова, цілі з деокупації України та дефрагментації Росії будуть виконані в повному обсязі, "згідно з планами та графіками".

Варто зазначити, що сьогодні речник президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков зробив чергову заяву про можливість переговорів з Україною. Як і очікувалося, після того, як Кремль заявив, що переговорів з Україною більше не буде Пєсков заявив про готовність піти на переговори, але натякнув, що після фейкових "референдумів" Москва ставитиме інші умови цих переговорів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у вівторок, 27 вересня, – останній день "голосування" на псевдореферендумах на тимчасово окупованих росіянами територіях Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей. Практично всі країни вже заявили, що не визнаватимуть ні підсумків цього шоу, ні ймовірних подальших анексій, які намагатиметься здійснити Росія. Які висновки про проходження "референдумів" (тривали з 23 вересня) можна зробити зараз? Які варіанти розвитку подій далі – який із них найімовірніший? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

27 вересня 2022, 20:34

Від Дебілова подібне "ги-ги" не новина. В нашій верхівці є хтось адекватний, чи самі придурки?


Новини