Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна готується завдати масштабні та руйнівні удари по Росії - генерал Сергій Баранов
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна готується завдати масштабні та руйнівні удари по Росії - генерал Сергій Баранов

Генерал Сергій Баранов заявив, що Росію очікують проблеми найближчим часом через масштабні атаки безпілотників по її території.

5 листопада 2023, 09:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Бригадний генерал Сергій Баранов, який спеціалізується на використанні безпілотників, розповів, що у зимовий період, коли погодні умови ускладнять наземні бойові дії Україна масово атакуватиме Росію дронами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Independent.

Україна готується завдати масштабні та руйнівні удари по Росії - генерал Сергій Баранов

Генерал Сергій Баранов про атаку по території Росії. Фото з відкритих джерел

Генерал Сергій Баранов заявив, що українські військові прагнуть й надалі розвивати успіхи в атаках по Росії, де влучають у склади з боєприпасами, об’єкти стратегічної авіації, кораблі, військово-морські бази та інші цілі. За словами українського військового взимку буде завдано масових ударів по території Росії та анексованого Криму.

"Ми маємо намір використати досвід, набутий за попередні роки, і використовувати безпілотники, щоб завдати руйнівні удари по росіянах", — розповів Сергій Баранов та зазначив, що Україна має "найкращих і найдосвідченіших операторів дронів у світі".

Минулого року взимку військові дії перебували у статичному положенні і лінія фронту практично не рухалась через сніг та мороз. Однак цього року українські сили будуть намагатись не дати Росії шансів перегрупуватись та відновити спроби просуватись уперед.

Разом з цим, український генерал зазначив, що також очікує значних атак з боку Росії у зимовий період. Росіяни накопичують свої ракети та безпілотники, щоб атакувати енергетичні об'єкти під час опалювального сезону.

"Росіяни обережні, у них багато кадрів і багато ресурсів. До війни такого масштабу вони готувалися давно. Для українського народу війна дорого коштує", — розповів Сергій Баранов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у ЗСУ підтвердили ураження російського корабля носія крилатих ракет в Криму.

Також "Коментарі" писали, що генерал Валерій Залужний розповів, що допоможе Україні змінити ситуацію на полі бою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини