Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна готується застосовувати ATACMS: Данілов відповів – чи варто переживати росіянам
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна готується застосовувати ATACMS: Данілов відповів – чи варто переживати росіянам

Олексій Данілов запевнив, що Україна не використовуватиме ракети ATACMS для ударів територією РФ

26 вересня 2023, 10:42 comments2057
Поділіться публікацією:

Жителям Росії, які не воюють на території України, не варто переживати через здобуття Україною далекобійних ракет ATACMS. Українські війська не будуть використовувати дану зброю для ударів територією РФ. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю іспанській газеті ABC зробив секретар РНБО Олексій Данілов.                                            

Україна готується застосовувати ATACMS: Данілов відповів – чи варто переживати росіянам

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Ми не використовуватимемо їх (Ред. – ракети ATACMS) на території Росії, у нас є угоди з цього питання з нашими партнерами", — заявив Данілов.

Він додав, що ATACMS будуть застосовуватись виключно для захисту території України.

Зазначимо, за інформацією Newsweek, Україна найближчими днями отримає зелене світло на отримання вироблених у США ракет з касетними боєприпасами великої дальності. Ракети ATACMS з'являться на фронті наступного тижня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Великобританія більше року проводила секретні переговори з РФ щодо проблем глобальної безпеки (включаючи дефіцит зерна та ядерну безпеку). Тим часом, міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров дав зрозуміти, що підсумок війни в Україні буде підведений на полі бою. В аналогічному ключі висловлюється українська влада та їхні радники типу Михайла Подоляка, попереджаючи, що російсько-українська війна поки що йде за песимістичним прогнозом "тривалої війни на виснаження". Про що говорять ці повідомлення-заяви? Що може підштовхнути Київ та Москву до переговорів? Які є варіанти розвитку подій у найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини