Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна буде готова розпочати новий наступ: що чекає Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна буде готова розпочати новий наступ: що чекає Київ

За інформацією Welt, у найближчі кілька місяців після отримання F-16 від Норвегії Україна може перейти у наступ на півдні

8 січня 2024, 08:37 comments79073
Поділіться публікацією:

Україна не готова повністю йти у стратегічну оборону і тому варто очікувати, що українська армія зробить ще одну спробу контрнаступу після того, як Норвегія передасть Києву винищувачі F-16. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише німецьке видання "Welt".

Україна буде готова розпочати новий наступ: що чекає Київ

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

Автори матеріалу стверджують, що ЗСУ можуть розпочати активні маневри, метою яких стане Крим, у найближчі місяці. Від українського плацдарму на лівому березі Дніпра до півострова лише 60 кілометрів, йдеться у публікації.

Німецький полковник Родеріх Кізеветтер закликав поставити в Україну далекобійні ракети Taurus, щоб Київ завдав удару Кримським мостом і кораблями Чорноморського флоту.

Наголошується, що однією з головних причин зростання успіху українських контратак, ймовірно, стане знищення російських радіолокаційних установок і позицій ППО в Криму.

Зокрема, українські удари останніми днями показують, що РФ досі не впоралася із проблемою своєї проникної ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗМІ назвали головне розчарування ЗСУ під час літнього контрнаступу, коли багато очікувань так і не здійснилися.                                                                                

Також видання "Коментарі" повідомляло – головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що не може коментувати військові плани, інакше це буде шоу.

"Це війна, я не можу говорити, що я планую, що ми повинні робити. Інакше це буде шоу, а не війна, ціна якому — людські життя. Про це не можна говорити в жодному разі", — висловився головком ВСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Дмитро

9 січня 2024, 09:31

Сука, ЗАВАЛІТЬ СВОЇ ПИЗДАКИ, ПОТВОРИ!!! Вже на Запоріжжі допизділись про наступ, чим відправили в могилу багато хлопців! Вас судити потрібно за зайву інформацію! Судити і потім стріляти, мерзота!

Юрій2

9 січня 2024, 07:07

Що це за громадяни країни,котрі обсирають своє ж суспільство ?Зрадник та гівно! Юрій,ти сука кацапська, поїдеш за тою наволоччю що принесла війну! Корупція? Ти сам є корупціонер! Жрав би продуктові картки,на базар волочив би пальто на обмін

Юрій

8 січня 2024, 18:44

Тільки не на Київ. Бо " Блек Рок" ще своїх комбайнерів не підготували. Та і "баласт" (нас) ще не докінця знищили. Що стосується світової економіки після Covid, то там вже все гаразд. Як і домовлялися Зеля, Вовчик і дідусь Джо. P.s. Горітимуть ваші інвестиціі краще за ваш металобрухт. Не з тіми зв'язалися. Ми вміемо і між крапельок ходити а Ви?


Новини