Головна Новини Суспільство Війна з Росією Указ Путіна: Росія офіційно визнала присутність своєї армії з 2014 року в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Указ Путіна: Росія офіційно визнала присутність своєї армії з 2014 року в Україні

Виявляється, тепер у Росії будуть ветерани бойових дій, які воювали в Україні, починаючи ще з 2014 року

28 квітня 2023, 16:47 comments1546
Поділіться публікацією:

Країна-агресора поступово продовжує скидати маски. Так, президент Росії Володимир Путін підписав закон про статус ветерана бойових дій для воюючих на Донбасі з 2014 року і добровольців, які брали участь у бойових діях з 24 лютого 2022 року. .

Указ Путіна: Росія офіційно визнала присутність своєї армії з 2014 року в Україні

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Таким чином Росія офіційно визнала присутність своєї армії з 2014 року в Україні. Хоча раніше всі ці роки Кремль твердив, що російських військ на Донбасі немає, а обстріли території України здійснювали так звані "війська ДНР і ЛНР".

Також Путін підписав закон про довічне позбавлення волі за держзраду. Такий захід може загрожувати за шпигунство та видачу іноземцям відомостей, що становлять держтаємницю. Також довічним ув'язненням можуть покарати за перехід на бік противника або надання фінансової, консультаційної чи іншої допомоги державі у діяльності, спрямованій проти Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін підписав новий скандальний указ щодо українців на окупованих територіях. Тепер тих, хто не прийняв громадянство Росії в окупації, можуть "видворити". Паралельно з цим з'явилася інформація (з посиланням на секретні документи Пентагону), що Росії не вистачить сил для контролю за окупованими територіями. Чи пов'язані останні путінські укази про паспортизацію із зазначеними проблемами окупантів? Які ризики це має для українців? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому лояльні до РФ країни просувають тему переговорів – як завадити планам Кремля. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/201192
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини