Головна Новини Суспільство Війна з Росією Удари по території Росії: Залужний зробив заяву, яка може не сподобатися Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Удари по території Росії: Залужний зробив заяву, яка може не сподобатися Заходу

Валерій Залужний заявив, що українці вбиватимуть ворога на його території, але власною зброєю

15 липня 2023, 07:47 comments7223
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що, коли йде війна і ворог намагається тебе убити, то не може бути заборон щодо того, щоб завдавати ударів по ворожій території. Саме тому українські війська будуть бити по Росії, не оглядаючись на жодні попередження. При цьому головком уточнив, що ці удари будуть наноситися українською зброєю, якої в Києва достатньо. Як повідомляє портал "Коментарі", свою заяву Валерій Залужний зробив в інтерв'ю рейтинговому виданню "Washington Post".

Удари по території Росії: Залужний зробив заяву, яка може не сподобатися Заходу

Валерій Залужний. Фото: із відкритих джерел

Валерій Залужний визнав, що між Україною та західними партнерами існує низка домовленостей щодо використання зброї, яку отримує Київ. Також Захід навмисно не передає Україні таке необхідне озброєння, як далекобійні ракети, авіацію, побоюючись ударів по території країни-агресора. Тим не менш, час від часу Україна сама завдає ударів по території РФ, але лише тією зброєю, яка є в арсеналі ЗСУ.

"Щоб врятувати своїх людей, чому я маю питати у когось дозволу, що робити на ворожій території? Чому я маю думати, що мені нічого не дозволено там робити. Чому? Бо (Ред. – президент Росії Володимир) Путін... застосує ядерну зброю? Дітям, які вмирають, однаково...", – заявив Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ попередив, що жодні стримування на нього не можуть подіяти, він і далі віддаватиме накази вбивати ворога на його території рівно стільки, скільки це буде потрібно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Валерій Залужний розповів, чому попередження деяких союзників не вплине, і українська армія все одно воюватиме за Крим.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українські наступальні дії продовжуються вже понад місяць. Зіткнувшись із масою перешкод, неспішно, але неухильно ЗСУ просуваються вперед. Що можна сказати про ситуацію на полях битв (військових і не лише), про дипломатичну та інформаційну складову нашого контрнаступу на даний момент? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини