Головна Новини Суспільство Війна з Росією Удари по Чонгарським мостам в окупований Крим: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Удари по Чонгарським мостам в окупований Крим: подробиці

Рух транспорту мостами зупинено

22 червня 2023, 08:40 comments2775
Поділіться публікацією:

Вночі було завдано прицільних ударів по Чонгарським мостам, які з'єднують Херсонську область і Крим. Повідомляється, що рух із них зупинено. Як передає видання "Коментарі", про це пише низка російських ЗМІ.

Удари по Чонгарським мостам в окупований Крим: подробиці

Удари по Чонгарським мостах. Фото: з відкритих джерел

Повідомляється, що кілька мостів на кордоні Криму та Херсонської області пошкоджено внаслідок обстрілу. Представники окупаційних "влад" заявляють, що для удару використовувалися ракети Storm Shadow.

Судячи з фотографій, які з'явилися у відкритому доступі, на мостах пошкоджено не лише дорожнє покриття, а й силові конструкції. У зв'язку з пошкодженнями рух організовано за резервним маршрутом. Тому що є ризик, що мости під вагою вантажів можуть обвалитися.

За даними Telegram-каналу "Кримський вітер", поки триває обстеження конструкцій Чонгарських мостів, окупанти спрямовують весь трафік через Армянськ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — триває третій тиждень наступальних дій українських Сил оборони на низці напрямків. І доки ми пригнічуємо російські окупаційні війська на півдні, ті продовжують атаки на сході. У Пентагоні впевнені, що на ВСУ чекають важкі битви, з втратами, але впевнені, що українці досягнуть успіху. Ну, а інформаційне тло навколо подій на фронтах російсько-української війни традиційно перенасичене. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" фронтову та навколофронтову ситуацію на даний момент.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи можуть припинитися ракетно-дронові атаки – що важливо робити Україні.

Раніше "Коментарі" писали – британська розвідка показала, як Росія підготувалася до утримання анексованого Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини