Головна Новини Суспільство Війна з Росією Удар по залізничній станції на Дніпропетровщині: кількість загиблих знову зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар по залізничній станції на Дніпропетровщині: кількість загиблих знову зросла

Від удару РФ також загинуло двоє дітей

25 серпня 2022, 10:27
Поділіться публікацією:

Внаслідок удару Росії по селищу Чаплине на Дніпропетровщині загинули 25 людей, рятувально-пошукові роботи завершені. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

Удар по залізничній станції на Дніпропетровщині: кількість загиблих знову зросла

Удар по Дніпропетровщині. Фото: FACEBOOK Анатолія Штефана

"Внаслідок обстрілів житлового сектора та залізничної станції загинули 25 людей, з них двоє – діти", – написав Кирило Тимошенко.

Що стосується загиблих дітей, то Тимошенко уточнив, що загинули двоє хлопчиків 6 та 11 років. 11-річний хлопчик загинув під завалами будинку, що обвалився. 6-річна дитина – під час пожежі в автомобілі біля залізничної станції.

Не обійшлося і без постраждалих, які звернулися по допомогу до медиків. Усього таких 31 людина.

Варто зазначити, що 24 серпня президент Володимир Зеленський повідомив, що під час ракетного удару по залізничній станції Чаплине на Дніпропетровщині 22 особи загинули, ще близько 50 отримали поранення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський попередив про жорстку відповідь на удар Росії по Дніпропетровщині – назвали терміни. Радник глави Офісу президента Олексій Арестович зазначив, що давно минули ті часи, коли Росія безкарно може здійснювати ракетні удари територією України. Тепер відповідь обов'язково буде.   

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна переступила піврічну межу з початку широкомасштабної російської агресії. Експерти поділилися із виданням "Коментарі" головними висновками шести місяців протистояння нового рівня. А також – сценаріями подальшого розвитку подій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини