Головна Новини Суспільство Війна з Росією Удар по ТРЦ у Кременчуці: кількість загиблих зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар по ТРЦ у Кременчуці: кількість загиблих зросла

Рятувальники працювали всю ніч, продовжують розбирати завали і зараз

28 червня 2022, 07:35 comments1099
Поділіться публікацією:

З моменту удару російських окупантів по торгово-розважальному центру "Амстор" у Кременчуці кількість жертв стрімко зростала. Наразі відомо, що в результаті удару росіян кількість жертв зросла до 18 осіб. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, також таку інформацію підтвердили у ДСНС.

Удар по ТРЦ у Кременчуці: кількість загиблих зросла

Удар по ТРЦ у Кременчуці. ФОТО: TELEGRAM ЛУНІНА

Дмитро Лунін висловив щирі співчуття мешканцям Кременчука, які внаслідок варварського удару рашистів втратили близьких та рідних. Рятувальники працювали всю ніч, розбираючи завали торговельного центру, продовжується робота і зараз.

Зазначимо, спочатку президент України Володимир Зеленський повідомив у себе в Телеграм, що у Кременчуці справжня катастрофа, бо удар стався у той час, як у ТРЦ знаходилося до 1000 осіб, але пізніше глава держави уточнив, що, на щастя, багатьом людям вдалося залишити ТРЦ до удару, але уникнути жертв все ж таки не вдалося.

Вже відомо, що після того, як росіяни вдарили по торгово-розважальному центру, надійшло щонайменше 40 повідомлень від мешканців Кременчука про те, що вони втратили зв'язок із рідними.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін послухає Зеленського і подивиться Джонсону в очі: Кремль підтвердив участь президента Росії у важливому саміті.

Видання "Коментарі" повідомляло – в Офісі президента вже попередили, що Україна привабливо відповість на удар Росії по ТРЦ у Кременчуці. На Банковій одразу уточнили, що удар цей буде довгим, ЗСУ будуть прицільно бити з військових цілей країни-агресора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини