Головна Новини Суспільство Війна з Росією Удар по Краматорську: кількість загиблих та поранених знову зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар по Краматорську: кількість загиблих та поранених знову зросла

Удар по Краматорську: 8 загиблих, у тому числі діти, та 56 поранених

28 червня 2023, 07:55
Поділіться публікацією:

Кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару по Краматорську ввечері 27 червня зросла до 8 осіб, серед них троє дітей. Медики також надають допомогу 56 громадянам, які отримали поранення. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє ДСНС.

Удар по Краматорську: кількість загиблих та поранених знову зросла

Удар по Краматорську. Фото: Ігоря Клименка у Телеграм

"Станом на 07:00 28 червня з-під завалів зруйнованої будівлі кафе деблоковано тіла 8 загиблих осіб (у т.ч. 3 дитини, дві — 2008 та 2011 р.н.). Постраждало 56 осіб (у т.ч. 1 дитина 2022 р.н.). Врятовано трьох людей", – йдеться в повідомленні.

Рятувальники продовжують розбирати завали зруйнованої будівлі та шукати людей, адже досі є чимало тих, кого шукають рідні та близькі.

Нагадаємо, увечері 27 червня російські війська вдарили по Краматорську Донецької області, потрапивши до закладу харчування.

Читайте також на порталі "Коментарі" – тема українського контрнаступу активно продовжується мусуватись в інформаційному просторі. Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) запевняють, що він йде на чотирьох напрямках (Донбас та Запорізька область). Російський диктатор Володимир Путін також запевняє, що ЗСУ пішли вперед. Але традиційно розповідає казки, що "мужні російські солдати" усі атаки відбили. Почали з'являтися дані про втрати як у ЗСУ, так і в окупаційній армії. Що важливо розуміти про те, що відбувається зараз на фронтах і навколо них (в інформаційному просторі)? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – український контрнаступ та різні заяви навколо цього, результати Рамштайну-13 та можливе закулісся, чергові "миротворці" (тепер африканські) у Києві. Що можна сказати про ці процеси зараз – і чого очікувати у найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини