Головна Новини Суспільство Війна з Росією Удар по аеродрому в Адигеї: що вдалося знищити ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар по аеродрому в Адигеї: що вдалося знищити ЗСУ

За повідомленням керівника ЦПД, на аеродромі "Ханська" в Адигеї знищено склад з паливом

сьогодні, 10:20
Поділіться публікацією:

На аеродромі "Ханська" в Адигеї знищено склад із паливом. Військовий об'єкт розташований за 410 км від України. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram глави Центру протидії дезінформації (ЦПД) Андрія Коваленка.

Удар по аеродрому в Адигеї: що вдалося знищити ЗСУ

Пожежа. Фото: з відкритих джерел

"410 км від лінії бойового зіткнення під Майкопом на аеродромі знищено склад ПММ", — поінформував Коваленко.

Варто зазначити, під ранок у районі станиці Ганська під Майкопом у російській Адигеї безпілотники атакували військовий аеродром "Ханська". Про це повідомив російський телеграм-канал Astra із посиланням на місцевих жителів.

Зазначається, що військовий аеродром "Ханська" розташований за 3 км на схід від станиці Ханська, за 6 км на північний захід від міста Майкопа. Згідно з відкритими даними, там дислокується 272-а учбова авіаційна Полоцька орденів Суворова та Кутузова авіаційна база 2-го розряду Краснодарського вищого військового авіаційного училища льотчиків імені Героя Радянського Союзу О.К. Сєрова. Пожежу зафіксовано поряд із військовим аеродромом "Ханська" в Адигеї після нічної атаки, свідчить система моніторингу пожеж NASA.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вночі 9 жовтня в Брянській області (РФ) місцева влада традиційно звітувала про "віддзеркалення" атаки дронів. Водночас біля міста Карачів сталася пожежа та лунали потужні вибухи, ймовірно внаслідок влучення по великому складу боєприпасів.

Пізніше в Генштабі ЗСУ підтвердили, що Сили оборони успішно атакували 67-й арсенал Головного управління Міністерства оборони Росії, який розташований у Брянській області. Зокрема там зберігалися снаряди з Північної Кореї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини