Головна Новини Суспільство Війна з Росією Удар безпілотника: на нафтопереробному заводі в Ростовській області прогримів вибух (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар безпілотника: на нафтопереробному заводі в Ростовській області прогримів вибух (ВІДЕО)

Після вибуху на території НПЗ почалася пожежа

22 червня 2022, 11:34 comments1450
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Ростовській області Росії пролунав вибух на нафтопереробному заводі. Про це повідомляє видання УНІАН.

Удар безпілотника: на нафтопереробному заводі в Ростовській області прогримів вибух (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Як стало відомо, інцидент стався на Новошахтинському нафтопереробному заводі на установці з переробки нафти . Згідно з повідомленнями в Мережі, пожежа на підприємстві розпочалася сьогодні (22 червня) о 9-й ранку.

Згодом Telegram-канали почали публікувати відео з місця подій. На одному з них видно, як НПЗ атакував безпілотний літальний апарат. Після чого стався вибух та загоряння.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Білорусь розпочинає військові навчання на кордоні з Україною: що задумав Лукашенко. Загроза вторгнення України з боку Білорусі знову зростає. В оборонному відомстві вже повідомили, що мета цих навчань – показати, наскільки військові комісаріати здатні оперативно організовуватися та збирати необхідну кількість військових.  Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що "деукраїнізація": на окупованих територіях росіяни взялися за перейменування вулиць та закладів. На окупованих територіях росіяни проводять "деукраїнізацію". Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Арестович розповів , скільки ще триватимуть бої з Росії і назвав умову для раптового припинення війни. За словами Арестовича, війна між Україною та Росією може закінчитися раптово. Докладно про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Транспортна блокада Калінінграда: заспокоювати регіон вирушив секретар Ради безпеки РФ Патрушев. Пропагандисти стверджують, що візит Патрушева не стосується ембарго. Читайте про це на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини