Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ зупинився наступ на Луганщині: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ зупинився наступ на Луганщині: у чому причина

Противник може підрозділ зеків запускати на мінні поля, щоби вони своїми тілами прокладали дорогу, зазначив голова Луганської ОВА.

21 січня 2023, 15:32 comments2768
Поділіться публікацією:

Неподалік міста Кремінна Луганської області йдуть запеклі бої. Росіяни мали достатньо часу, щоби всі дуже сильно замінувати і підготуватися до наступу українських воїнів. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі "FreeДом" розповів голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

У ЗСУ зупинився наступ на Луганщині: у чому причина

ЗСУ. Фото: Facebook Міністерства оборони України

Глава Луганщини зазначив, що замінована така велика територія на сьогоднішній день є найбільшою проблемою для ЗСУ. Просування доводиться суттєво уповільнювати. 

"В принципі, ми й припускали, що так і буде, тому що було достатньо часу російські війська для того, щоб дуже сильно все замінувати. Ось це на сьогоднішній день, напевно, найбільша проблема", — наголосив голова Луганської області. 

Гайдай звернув увагу, що манера ведення бою, настання російсько-окупаційними військами та Силами оборони України кардинально відрізняється. Росіяни продовжують тактику масованої атаки, вони навіть не забирають трупи своїх товаришів по службі.  

"І, якщо навіть мінне поле – то росіянам начхати – вони можуть підрозділ зеків запускати на мінні поля, щоб вони просто своїми тілами прокладали дорогу. З нашого боку... — кожен солдат просто безцінний...", — розповів глава ОВА.

Читайте також на порталі "Коментарі" – росіяни не можуть розпочати генерацію електроенергії на ЗАЕС: названі причини. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – поки що без танків "Leopard 2", але з іншими бонусами: головні підсумки 8-го "Рамштайну".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kissa

21 січня 2023, 16:45

Здесь сучки любят сосать и давать в попу: без денег и подарков, все анонимно. Попробуй пока регистрация бесплатная ------ https://min.lc/sisy


Новини