Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ відреагували на прогноз про «смертельне літо»
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ відреагували на прогноз про «смертельне літо»

У ЗСУ наголошують, що за минулий тиждень і за минулий місяць втрати у ворога чималі

1 липня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:

Протягом останнього місяця противник активізував свої зусилля на різних напрямках. Кількість боїв зросла більш ніж удвічі. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин.

У ЗСУ відреагували на прогноз про «смертельне літо»

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

Аналітики видання The Wall Street Journal видали прогноз про те, що на Україну та Росію чекає так зване "смертельне літо", під час якого обидві сторони матимуть великі втрати і ймовірно не зможуть досягти вирішального перелому у війні.

Зазначається, що для України зараз завданням буде утримати позиції зі свіжою західною зброєю. Водночас, Росія продовжить застосовувати звичну для неї тактику: м'ясні штурми задля невеликих успіхів.

Назар Волошин зазначив, що порівняно з травнем червень справді був дуже активним та гарячим. Серед напрямків, де йшли найзапекліші бої: Курахівський, Краматорський та, звичайно ж, Покровський.

Загалом по лінії фронту відбулося понад тисячу бойових зіткнень.

"За попередній місяць було майже 1 тис. 952 і ще попередній — було 732 бойові сутички. Тобто це говорить про те, що ворог активізував свої зусилля на різних напрямках", — додав спікер.

Назар Волошин також розповів і про те, що росіяни активізувалися на Торецькому напрямку. За минулий тиждень там ворог провів 114, але успіху не мав.

"Свої прогнози такого плану я давати не буду. Це будуть давати аналітики та експерти і звичайно — Головне управління розвідки з даними, фактами та цифрами. Однак скажу, що за минулий тиждень і за минулий місяць втрати у ворога чималі", — наголосив Назар Волошин. .

Читайте також на порталі "Коментарі" – ситуація на фронті кардинально змінилася: командир роти розповів, що відбувається.

Також видання "Коментарі" повідомляло – не межі 1991 року: Зеленський розповів, що для США означає перемога України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини