Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, як вдається обходити ППО окупантів та бити по Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, як вдається обходити ППО окупантів та бити по Криму

Наталія Гуменюк заявила, що система ППО окупантів у Криму ще потужна, але у нас є лайфхаки

25 серпня 2023, 16:45
Поділіться публікацією:

Українські захисники реагують на роботу протиповітряної оборони супротивника в окупованому Криму. Військові знають, як оминати ППО загарбників. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі "Радіо Свобода" розповіла речник Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

У ЗСУ розповіли, як вдається обходити ППО окупантів та бити по Криму

Наталія Гуменюк. Фото з відкритих джерел

У ЗСУ підтвердили, що практично щодня вдається атакувати острів дронами. Але перед цим Сили оборони аналізують роботу ППО на окупованому півострові.

"Реагуючи на їхню роботу, ми робимо висновок: де вони, скільки їх і як їм протидіяти… Так, дійсно, вони збирали сили там давно, розгортали системи довготривалий час. Це означає тільки одне — скоріш за все, їхні координати будуть нам неодмінно відомі, тому що таке приховати дуже складно, хоча вони намагаються. Система протиповітряної оборони у них ще досить потужна, але ми маємо певні лайфхаки, щоб її обходити", — розповіла Наталія Гуменюк.

За її словами, те, що росіяни стверджують про нібито успішну роботу ППО – лише відмовки, щоби не створювати паніки серед місцевого населення, демонструвати видимість, що ситуація під контролем.

Також, зазначила речник, росіяни намагаються не зосереджувати в одному місці свою техніку, щоб уберегти її від ударів. Але це росіян не рятує, бо ЗСУ знають, як вражати техніку навіть коли вона розосереджена.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Криму після "прильоту" загиблі та багато поранених росіян: подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у мережі активно обговорюється знищення російської зенітно-ракетної системи С-400 "Тріумф" у Криму, яку вважають "візитною карткою" росіян. Чим обернеться для росіян втрата передового ЗРК? Про що взагалі свідчить ситуація? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, вивчивши думки експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини