Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, як окупанти на Херсонщині вже готуються до втечі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, як окупанти на Херсонщині вже готуються до втечі

За даними перехоплених приватних розмов загарбників, особовий склад між собою висловлює думки, що доречніше звідти тікати

6 серпня 2022, 13:05 comments1648
Поділіться публікацією:

Російські загарбники планують використати зведені на Херсонщині тимчасові понтонні переправи для того, щоб у майбутньому звідти тікати. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла керівник об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

У ЗСУ розповіли, як окупанти на Херсонщині вже готуються до втечі

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Глава прес-центру зазначила, що росіяни поки не мають ідей, як знову відновити експлуатацію Антонівського мосту, який став головною транспортною артерією, через яку вони переправляли військову техніку з анексованого Криму. Окупанти намагаються підтягувати інженерні ресурси та інші засоби, щоб відремонтувати міст, але цей процес не швидкий.

Наталія Гуменюк додала, за інформацією західних союзників України, окупанти не прибирають понтонні переправи, які спорудили навіть злодій під час обстрілів ЗСУ, що може свідчити про дуже просто задум – росіяни побудували їх для того, щоб на випадок погіршення для них ситуації використати їх для втечі.                                                                                                                                                

Крім того, Гуменюк зазначила, що спецслужби постійно перехоплюють телефонні розмови окупантів, у яких ті міркують, що краще тікати, коли ЗСУ почнуть масово наступати, бо так більше шансів зберегти своє життя.

Читайте також на порталі "Коментарі" – більше не друг: у Кремлі пояснили, чому Путін та Макрон перестали телефонувати.

Також видання "Коментарі" повідомляло – запеклі бої, але вже не на Донбасі: у британській розвідці назвали "найгарячу" ділянку фронту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини