Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, що із запасом російських ракет
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, що із запасом російських ракет

Речник Повітряних Сил України Юрій Ігнат заявив. що росіяни випускають по Україні ракети одразу з конвеєра

16 грудня 2022, 17:45 comments1404
Поділіться публікацією:

Є ціла низка ракет, які використовують російська армія при обстрілах територією України, які йдуть фактично з конвеєра. Противник витрачає на удари більше запасів, ніж може поповнити. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на слова спікера Повітряних Сил України Юрія Ігната в ефірі телеканалу "Київ".

У ЗСУ розповіли, що із запасом російських ракет

Юрій Ігнат. Фото: mil.in.ua

"На російських ракетах є дата маркування. Деякі типи ракет йдуть фактично з конвеєра. Наприклад, випущені влітку, восени. Це "Калібр" та Х-101. Можливо, "Іскандер". Вони витрачають більше запасів, ніж поповнюють виробництво", — зазначив. Юрій Ігнат.

За словами спікера Повітряних Сил України, показник ракетного дефіциту в Росії можна ще посилити, якщо запровадити проти ворога жорсткіші санкції, які контролюватимуть міжнародне співтовариство.

Варто зазначити, що сьогодні Росія провела черговий масований ракетний обстріл на території України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — бойовий генерал назвав головний провал Кремля: Росія найбільше хотіла знищити у перші дні війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – слідом за скасуванням вперше за 10 років прес-конференції за підсумками року та планами на майбутнє президент Росії Володимир Путін відклав своє щорічне послання до зборів РФ. Також російський диктатор не візьме участі у традиційній зустрічі титулованих учасників Нічної хокейної ліги, що проходила на Червоній площі. Чи справді, як припускають західні аналітики, Путін злякався провалів – і йому нема чого сказати покірному народу та лояльним депутатам? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kyivtv/34082
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини