Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, де росіяни зазнали найбільших втрат: 80% від загальних
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, де росіяни зазнали найбільших втрат: 80% від загальних

Бригадний генерал Олександр Тарнавський назвав, де російські сили мають найбільші втрати у війні в Україні.

27 листопада 2023, 12:03
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський розповів, що росіяни в Донецькій області зазнають найбільших втрат, які складають 80% від загальних.

У ЗСУ розповіли, де росіяни зазнали найбільших втрат: 80% від загальних

Росіяни найбільших втрат зазнають в Донецькій області. Фото з відкритих джерел

Бригадний генерал Олександр Тарнавський повідомив про ситуацію на фронті. За його словами росіяни й надалі атакують у кількох регіонах, зокрема важкою технікою та авіацією. Однак Українські сили тримають оборону.

"Окупанти продовжують наземні атаки, втратили за добу понад 500 осіб та 3 танки. Близько 80 відсотків — на Донеччині", — пише Олександр Тарнавський в Telegram.

Командувач угруповання військ "Таврія" заявив, що росіяни здійснили 649 артилерійських обстрілів та завдали 17 авіаударів. У зоні відповідальності генерала відбулось 37 бойових зіткнень. Як наслідок втрати ворога становлять 514 осіб. Ще одного російського солдата взяли у полон. Українським силам вдалось знищити загалом сім одиниць військової техніки та ще сім пошкодити.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що майор Нацгвардії розповів про бої в Авдіївці. За його словами почалась третя хвиля наступу окупантів, які "лізуть з усіх щілин". Це дозволяє українським силам знищувати велику кількість окупантів та ворожої важкої техніки.

Також "Коментарі" писали, що генерал Сергій Наєв зробив тривожне попередження щодо війни проти Росії. За словами українського генерала Росія отримує усе більше військової допомоги від країн "вісі зла", тобто Північної Кореї та Ірану, що в кінцевому випадку може розширити межі ліній фронту з півдня та сходу України на решту країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини