Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал Наєв зробив тривожне попередження щодо війни проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал Наєв зробив тривожне попередження щодо війни проти Росії

Зменшення допомоги Заходу та збільшення технології і зброї в Росії загрожує розширенням війни в Україні, вважає генерал Наєв.

26 листопада 2023, 18:25 comments1077
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генерал-лейтенант Сергій Наєв вважає, що зараз війна йде за ресурси і у разі, якщо Росія збільшить своє виробництво зброї та вдосконалить технології, війна в Україні може розширитись на інші території. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Наєва для видання ABC.

Генерал Наєв зробив тривожне попередження щодо війни проти Росії

Генерал-лейтенант Сергій Наєв. Фото з відкритих джерел

Командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ "Північ" Сергій Наєв назвав, які країни входять до "осі зла" на чолі з Росією.

"Ми розуміємо, що зараз йде війна за ресурси. Російська Федерація отримує свої ресурси за допомогою "осі зла" — це Північна Корея, це Іран", — сказав Наєв.

Генерал пояснює, що Україна та союзники, які надають засоби ППО, протистоять Росії та їхнім ресурсам. Однак, скорочення допомоги від західних партнерів "вдарить по обороноздатності" України. Сергій Наєв зробив тривожне попередження, що у випадку, якщо Росія й надалі буде використовувати допомогу союзників Ірану та КНДР та вдосконалить наявні технології, то війна в Україні може вийти за межі теперішніх південних та східних територій.

"Техніка критична. Ціль, на яку за старими радянськими технологіями потрібно було витратити 100 снарядів — за західними технологіями потрібно значно менше, і вимірюється вона цифрами до десяти", — пояснює необхідність західної допомоги для України Наєв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про генерала Естонії, який розповів про жахливу картину в Україні. За його словами Захід не розуміє серйозності ситуації у війні в Україні.

Також "Коментарі" писав, що в ЗСУ назвали місто, яке росіяни знову хочуть захопити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 листопада 2023, 19:40

Тільки зараз просвітління зійшло? Він з 2014 АТО керує. Обом фюрерам потакав у їх дурницях, кордон 1991, армія мова віра, наприклад. Казати правду про реальний стан речей сміливості не було. Чи комфортна генеральська посада зобов'язувала? Тільки тепер, коли корабель тоне, щури починають верещати правду - чому все пропало. Похмілля буде дуже важким!

Ермаков

26 листопада 2023, 19:17

Уменьшение поставок вооружения Западом Украине приведет к захвату больших территорий Россией как в Украине так и в Европе. Европа играется и не напрягается, однако это приведет к проигрышу Запада. К тому же нет достаточной агитации в отношении российского народа - нужно показать народу, что сегодняшняя власть в России приведет к обнищанию народа России, его вымиранию и поэтому народу нужно проявить активность и установить другую власть в России, которая прекратила бы войну немедленно и привела бы страну к процветанию.

SS

26 листопада 2023, 18:40

Наев это смесь жирафа до которого доходит два года и капитана очевидность. Не удивительно, что сложилась такая ситуация если генералы дебилы с мозгами ишака.


Новини