Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали місто, яке росіяни знову хочуть захопити
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали місто, яке росіяни знову хочуть захопити

Росіяни хочуть знову окупувати місто Куп’янськ на Харківщині.

26 листопада 2023, 15:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські сили хочуть прорвати оборону України та повторно взяти під контроль місто Куп’янськ в Харківській області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву керівника служби зв'язків із громадськістю Сухопутних військ Володимира Фітьо в ефірі телемарафону.

У ЗСУ назвали місто, яке росіяни знову хочуть захопити

Росіяни планують повторно окупувати Куп'янськ. Фото з відкритих джерел

За словами Фітьо російські війська мають за мету знову окупувати українські території, зокрема і Куп'янськ.

"Дійсно, російські окупанти не відмовились від своїх намірів щодо наступу на Куп'янськ. Вони хочуть його знову окупувати", — розповів Володимира Фітьо.

За словами керівника служби зв'язків із громадськістю українські війська змогли відбити чотири атаки російських окупантів поблизу селищ Іванівка та Синьківка. Захоплення Синьківки дозволить росіянам продовжити наступ на Куп’янськ.

Володимира Фітьо розповів, що попри значні втрати в техніці та живій силі, росіяни не відмовляються від спроб захопити більше українських територій та перебувають у пошуку слабких місць. На цих позиціях росіяни часто використовують штурмові загони з колишніх в'язнів, яких кидають у бій на "м’ясо". 

Нагадаємо, що росіяни окупували Куп'янськ 27 лютого 2022 року. Українські військові підійшли до міста 8 вересня 2022 року, а ще за два дні повністю звільнили Куп'янськ від російських окупантів та встановили синьо-жовтий прапор.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Українські військові залишають позиції в Авдіївці поблизу промислової зони. Росіяни там досягли часткових успіхів через велику кількість техніки та переважаючого людського ресурсу.

Також "Коментарі" писали, що Путін випустив на волю людожера з Сахаліну після війни в Україні. Росіянин сидів у в'язниці за вбивство, однак був поранений, повернувся до Росії та отримав помилування від російського президента за участь у війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бог

26 листопада 2023, 15:27

Не окупувати,а освободить от друзей западных педерастов.Таким не место на Земле.


Новини