Головна Новини Суспільство Війна з Росією Естонський генерал про жахливу картину в Україні: не розуміють серйозності ситуації
commentss НОВИНИ Всі новини

Естонський генерал про жахливу картину в Україні: не розуміють серйозності ситуації

Генерал Естонії Ріго Террас розповів, що станеться, якщо Україна програє у війні проти Росії.

26 листопада 2023, 13:10 comments2360
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній командувач Силами оборони Естонії генерал Ріго Террас вважає, що Захід досі не розуміє серйозності війни. Військовий вказує, що Україна отримує від партнерів застарілу зброю в малих кількостях та надто пізно, тоді як Росія отримала час, щоб відновити ініціативу. За словами генерала, якщо Україна програє, то буде Третя світова війна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Wprost.

Естонський генерал про жахливу картину в Україні: не розуміють серйозності ситуації

Генерал Естонії Ріго Террас. Фото з відкритих джерел

Естонський військовий критикує Сполучені Штати вказуючи, що Америка виділяє більше грошей Україні ніж Афганістану, проте "не підтримує Україну усім серцем". Ріго Террас пояснює, що в Афганістані була боротьба з терористами, а в Україні справжня війна. 

"Якщо американці не беруть на себе повні зобов’язання, у Європи є виправдання не робити цього. Це означає, що Україна отримує застарілу зброю, причому отримує її із запізненням і в надто малих кількостях. Проте Росії дали достатньо часу, щоб збудувати довгі та глибокі лінії оборони", — пояснює ситуацію Ріго Террас.

Генерал вважає поведінку американців та деяких інших союзників України на Заході "несерйозною".

"Поки європейці не розуміють, наскільки серйозним є поточний конфлікт, політики не будуть змушені докладати реальних зусиль, їм не доведеться збільшувати витрати на оборону", — говорить Террас.

Серйозність конфлікту Террас пояснює тим, що у нього є лише два варіанти вирішення "або переможе Україна, або буде Третя світова війна".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий експерт назвав єдину країну, яка може надати Україні військову допомогу.

Також "Коментарі" писали про соратника Путіна, який розкрив позиції росіян. Цією підказкою скористались ЗСУ та завдали удару.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 листопада 2023, 13:25

Корумпована влада України ніколи не цінувала свій народ. Замість того щоб казати людям правду, підготувати їх до важкого, завжди брехали. То ніякої кризи нема, то на шашлики підемо. Коли наступає щось погане народ виявляється повністю не готовий його зустрічати. Ще й юдейська пропаганда Портникова Соловйова робить все щоб вимкнути мізки. Люди просто не здатні з розумом аналізувати дії влади і їх наслідки, не здатні ставити до влади розумних вимог. Зараз би владі підготувати людей до наслідків програшу у війні, надати їм можливість виїхати з країни, а ні бути російським інструментом нападу на інші країни і репресій один проти одного.


Новини