Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий експерт назвав єдину країну, яка може надати Україні військову допомогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий експерт назвав єдину країну, яка може надати Україні військову допомогу

Після початку війни союзники України надали практично всю зброю яку мали. Військовий експерт вказує, що таким чином США стали єдиною країною, яка може й надалі допомагати Україні у війні.

26 листопада 2023, 09:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Підтримка України перебуває у критичному етапі, адже європейські країни віддали значні частини своїх військових запасів. Тому США є єдиною країною, яка здатна надати Україні військову допомогу. Стверджує британський військовий експерт та полковник у відставці Глен Грант.

Військовий експерт назвав єдину країну, яка може надати Україні військову допомогу

США єдина країна, яка може надати військову допомогу Україні. Фото з відкритих джерел

Під час ефіру телеканалу "Еспресо" військовий експерт Глен Грант розповів про ситуацію з допомогою від союзників України. Полковник британської армії пояснює, що Латвія, Естонія та Чехія фактично спустошили свої склади наданням військової допомоги Україні. Польща також віддала багато озброєння та очікує на нове. Тоді як Словаччина перейшла на інший бік. Глен Грант робить висновок, що всі країни, окрім США, вже віддали все, що могли.

Попри це військовий експерт наголосив, що від України не відвернулись, а зараз партнери перебувають у переосмисленні того, куди вкладати гроші, що саме купувати. Однак Грант наголосив на тому, що на цьому етапі підтримувати Україну не так просто.

Глен Грант вказує, що для покращення та збільшення допомоги від союзників, Україна має покращити свою дипломатію та залучати кваліфікованих фахівців для переговорів.

"Саме найкращі знавці своєї справи можуть впливати на збільшення підтримки від різних країн. Тому дипломатія є абсолютно життєво важливою", — говорить британський військовий експерт.

Полковник висловлює думку, що хоч Україну нещодавно відвідало кілька важливих союзників, зокрема міністр оборони Німеччини Пісторіус, міністр зовнішніх справ Британії Кемерон та очільник Міноборони США Ллойд Остін, однак це не ознака, що вони мають далекоглядну стратегію для України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Шольц звернувся до Путіна після його виступу на G20.

Також "Коментарі" писали про голову зовнішньої розвідки України, який розповів про план Путіна щодо України і Заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини