Головна Новини Суспільство Війна з Росією Голова зовнішньої розвідки розповів про план Путіна в чотири етапи щодо України і Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова зовнішньої розвідки розповів про план Путіна в чотири етапи щодо України і Заходу

Путін не змінив своїх планів щодо України та Заходу і збирається й надалі вести війну та розширювати військові конфлікти у всьому світі.

23 листопада 2023, 09:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голова Служби зовнішньої розвідки України Олександр Литвиненко стверджує, що повномасштабна війна України проти Росії перебуває у "критичному періоді" на 21 місяць протистояння. За словами Литвиненка Путін має план в чотири етапи щодо України та Заходу.

Голова зовнішньої розвідки розповів про план Путіна в чотири етапи щодо України і Заходу

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Олександр Литвиненко у колонці Інтерфакс-Україна опублікував свою оцінку намірів Росії. Голова Служби зовнішньої розвідки України вказує, що Росія не змогла здобути перемогу за три дні та розірвала відносини з Заходом, таким чином Путіну залишається лише два варіанти: "тріумфально перемогти, або нищівно програти".

Олександр Литвиненко переконаний, що Путін планує "повернути" Україну до РФ разом з іншими "исторически русскими землями" для відновлення імперії. Очільник СЗРУ вважає, що план Путіна може полягати у перерозподілі територій терміном у 10-15 років з конфліктами різної інтенсивності, зокрема з можливим застосуванням ядерної зброї.

"Причому війна проти України сприймається наразі Кремлем як важливий, але не єдиний фронт для РФ, що фактично веде світову війну із США і Заходом у цілому", — вказує Литвиненко.

Згідно з Литвиненком для реалізації плану Путіна Кремль має вирішити чотири завдання:

  • Збільшити виробництво військової техніки, мобілізувати населення та забезпечити внутрішню стабільність.
  • Створити коаліцію країн, які стануть альтернативою Заходу.
  • Підготуватись до агресивних дій проти інших країн в майбутньому.
  • Розширити конфлікти в інших точках світу: Африка, Близьких Схід Балкани.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки українців готові відмовитись від частини територій заради вступу України до НАТО.

Також "Коментарі" писали про США, де пояснили, що війна є частиною більшого плану Путіна. У Сполучених Штатах розповіли, що задумав президент РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 листопада 2023, 09:43

Не треба було провокувати війну, а потім масштабувати. Як показали 33 роки історії, Україна не є державою історично до цього не здатна. Тому не треба було і намагатись. Все могло б бути інакше якби Україна лишалась у складі імперії. Можна було б уникнути екстремізму з обох сторін.


Новини