Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки українців готові відмовитись від частини територій заради вступу України до НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців готові відмовитись від частини територій заради вступу України до НАТО

Соціологічне дослідження показало, чи готові українці піти на територіальні поступки, щоб Україна стала членом НАТО.

22 листопада 2023, 11:50 comments2014
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Більшість українців не підтримують ідею територіальних поступок на користь Росії, щоб отримати змогу України долучитись до НАТО. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на результати соціологічного дослідження компанії Active Group.

Скільки українців готові відмовитись від частини територій заради вступу України до НАТО

Чи згодні українці заради вступу до НАТО відмовитись від територій. Фото з відкритих джерел

Згідно з опитуванням Active Group 69,2% українців проти ідеї відмовитись від частини українських територій заради вступу України до НАТО. З них 52,1% категорично проти таких кроків.

Цілком підтримують вступ України до НАТО з відмовою територій 6,6% опитаних, а 14,8% висловлюють підтримку таким крокам.

Переглянути результати соціологічного дослідження щодо можливості українців відмовитись від частини територій України заради вступу до НАТО можна нижче:

Скільки українців готові відмовитись від частини територій заради вступу України до НАТО - фото 2

Нагадаємо, що колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен запропонував ідею вступу України до НАТО по частинах. Спочатку без окупованих територій, до яких згодом можна буде приєднати всі інші українські землі. Расмуссен пояснив, що в такому випадку Україна зможе зосередитись на бойових діях на фронті, а решта українських територій буде під захистом.

Один з чиновників НАТО Стіан Єнссен під час дискусій вказав, що можливим рішенням для України буде відмова від окупованих територій заради членства в НАТО. За словами Єнссена такі ідеї розглядаються щодо майбутнього України. 

В Офісі президента критично відреагували на такі заяви та пояснили, що це лише провокує Кремль до майбутніх агресій. За словами Подоляка Росія не зупиниться на спробі окупації України незважаючи чи це будуть "натівські" чи "не натівські" території.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський розповів, чи готова Україна закінчити війну і відмовитись від Криму та Донбасу.

Також "Коментарі" писали про соціологічне дослідження серед росіян, яке показало скільки з них підтримує виведення армії РФ з України та повернення до кордонів 1991 року



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини