Головна Новини Суспільство Війна з Росією Соратник Путіна розкрив позиції росіян: підказкою скористались ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Соратник Путіна розкрив позиції росіян: підказкою скористались ЗСУ

Російський чиновник видав координати російських військ у місті Кремінна по яких завдали удару ЗСУ.

26 листопада 2023, 12:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник губернатора Орловської області Росії Сергій Лежньов 14 листопада опублікував допис в соціальних мережах з фотографіями та відеоматеріалами, які засвідчили доставку "гуманітарної допомоги" в тимчасово окупованому місті Кремінна у Луганській області. Наступного дня ЗСУ атакували ці позиції росіян.

Соратник Путіна розкрив позиції росіян: підказкою скористались ЗСУ

Сергій Лежньов показав позиції росіян по яких завдали удару ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Український журналіст Олексій Артюх подякував соратнику Путіна Сергію Лежньову за підказку у розкриті позиції російських військових. Сам же губернатора Орловської області не визнає, що розсекретив місця дислокації росіян. 

За словами Лежньова він постійно публікує дописи з фото з гуманітарною допомогою для звітності та вказує, що це зона бойових дій, тому удари періодично стаються. Попри це Сергій Лежньов видалив пост, який можливо могли використати українські військові.

Російські ЗМІ відреагували на цей випадок та розкритикували Лежнєва за "розкриття дислокації" російських сил, які атакували українські військові. 

На цей випадок також відреагував російський військкор Олександр Коц, який запевнив, що ЗСУ використовують соцмережі для виявлення позицій окупантів. 

"Ворог теж це бачив, тому що він був тут. Йому тут все знайоме. Тому він вдарив по знайомих координатах", — сказав російський військкор Коц.

Олександр Коц вважає, що до моніторингу соцмереж залучені не лише українські військові, а й цивільні особи, які це роблять на добровільній основі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни досягли успіхів у боях за промзону на півдні Авдіївки.

Також "Коментарі" писали, що кум Путіна несподівано розкритикував Кремль за проведення "масових заходів" та порівняв їх з нацистськими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини