Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, чому Росія сьогодні кинула всі свої ресурси для ракетного удару по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, чому Росія сьогодні кинула всі свої ресурси для ракетного удару по Україні

Окупанти застосували максимальний ресурс з метою виснаження протиповітряної оборони України

16 грудня 2022, 17:15 comments15299
Поділіться публікацією:

Сьогоднішня ракетна атака країни-агресора з енергетичних об'єктів України мала одну мету – росіяни розосередженими силами намагалися виснажити українську протиповітряну оборону. Саме тому були серії масованих ударів із різних напрямків. Як передає видання "Коментарі", про це під час загальнонаціонального телемарафону розповіла представник Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.  

У ЗСУ розповіли, чому Росія сьогодні кинула всі свої ресурси для ракетного удару по Україні

Ракетні удари. Фото: з відкритих джерел

У ОК "Південь" уточнили, що сьогодні окупанти застосували стратегічну авіацію з різних боків, а також вивели на чергування ракетоносій, якого не було вранці.

"Ми повідомляли про те, що вони цілком можливо можуть залучити такий максимальний ресурс, і вони це зробили", — сказала Гуменюк.

За її словами, ракетоносій, з якого сьогодні вранці випустили 5 ракет, досі залишається в морі.

Наталія Гуменюк поінформувала, що півднем України випущено 11 ракет: 5 з них з моря, решта – з повітря. Усі вони були спрямовані на об'єкти енергетичної та критичної інфраструктури. Тут цілі окупанти не змінюють.

Як повідомляли "Коментарі", 16 грудня 2022 року Росія здійснила черговий масований ракетний обстріл України. Усього було запущено 76 ракет, з яких війська повітряних сил знищили 60 ракет.                                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — бойовий генерал назвав головний провал Кремля: Росія найбільше хотіла знищити у перші дні війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Угорщина виконала прохання Кремля: кого не буде у новому пакеті санкцій Євросоюзу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини