Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, чим вдалося збити балістичну ракету в районі Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, чим вдалося збити балістичну ракету в районі Києва

Patriot збив балістичну ракету у районі столиці

11 листопада 2023, 12:17 comments2535
Поділіться публікацією:

Росіяни перервали паузу у ракетних обстрілах столиці України балістичними ракетами. 52 дні раніше окупанти утримувалися від таких ударів. Одну з них збили вранці українські захисники в районі Києва. Ворожу ціль знищив зенітно-ракетний комплекс Patriot. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

У ЗСУ розповіли, чим вдалося збити балістичну ракету в районі Києва

ЗРК Patriot. Фото: із відкритих джерел

Командувач розповів, що наразі з'ясовують тип ракети, яку росіяни випустили у бік української столиці. Це могла бути балістична ракета "Іскандер-М" або керована зенітна С-400.

"А зараз хочу подякувати бойовим розрахункам ЗРК Patriot за миттєву реакцію при захисті столиці та всім, хто відбивав атаку "шахедів" у ніч на 11 листопада 2023 року в зонах відповідальності повітряних командувань "Схід", "Південь" і "Центр", — зазначив Олещук.

Зазначимо, сьогодні зранку в Києві виникли потужні вибухи. Пізніше влада повідомила, що вони були пов'язані з роботою засобів ППО. Російські загарбники випустили у бік української столиці балістику. Про це розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — за понад 600 днів широкомасштабного російського вторгнення в Україну. Окупанти готуються до нового масованого штурму Авдіївки, під час місяця атак на яку зазнали величезних втрат. Глава Міноборони України Рустем Умеров просить західних партнерів більше боєприпасів. Сторони обмінюються точковими ракетно-дроновими ударами, готуючись до масованих з настанням холодів. Що зараз можна сказати про ситуацію в російсько-українській війні і навколо неї? Які прогнози на найближче майбутнє? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини