Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розкрили карти: де росіяни найближчим часом намагатимуться прорвати фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розкрили карти: де росіяни найближчим часом намагатимуться прорвати фронт

Головний тиск ворога може припасти на Бахмутський напрямок

2 лютого 2024, 16:45 comments18155
Поділіться публікацією:

Російська армія продовжує перегрупування і насамперед готується до нових атак на Бахмутському напрямку. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів керівник прес-служби 26 артилерійської бригади ЗСУ Олег Калашніков.

У ЗСУ розкрили карти: де росіяни найближчим часом намагатимуться прорвати фронт

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Ми очікуємо його потужних атак як на північному, так і на південному фланзі. На сьогодні сказати, що є в нього якісь поповнення ще не можна. Я так розумію, що втрати ворог, все ж таки, намагається компенсувати. Однак він раніше зібрав тут досить значну кількість і військових, особового складу та техніки. Тому у нього є ще сили та потужності нас атакувати", — пояснив спікер.

Крім того, за словами Калашнікова, російські окупанти продовжують застосовувати на цьому напрямі техніку. Але поки що ворог не ризикує застосовувати велику кількість техніки, як було раніше. РФ намагається кулаком ударити в одну точку нашої оборони, прорвати її та закріпитися. Але окупантам це не вдається.

"Найбільша атака ворога, яку ми спостерігали за останній місяць, це було близько роти – 10 танків та БТРів. Сказати, що це дуже багато, не можна. Оскільки сьогодні працює аеророзвідка, БПЛА. І коли ми бачимо, що десь він групується , створюється угруповання, звичайно ми туди завдаємо вогневої поразки. Тому у нього немає можливості зібрати значний ударний кулак", — розповів Калашніков.

Читайте також на порталі "Коментарі" – головні очікування від лютого: які рішення вплинуть на ситуацію в Україні. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло, чому лютий критично важливий місяць для України: які очікування від рішень союзників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини