Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ прокоментували атаку безпілотників на Москву
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ прокоментували атаку безпілотників на Москву

Юрій Ігнат відреагував на атаку дронів по Москві, зазначивши, що росіяни не можуть впоратися з БПЛА, які долітають уже не вперше.

1 серпня 2023, 10:08 comments31187
Поділіться публікацією:

Російським військовим на відміну від українських сил оборони не дуже добре вдається збивати безпілотники, які вже не вперше атакують Москву, як це було в ніч на вівторок, 1 серпня. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів полковник, речник Командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат.

У ЗСУ прокоментували атаку безпілотників на Москву

Удари по Москві. Фото: Getty Images

"Російські військові не можуть впоратися з тими БПЛА, які десь там долітають до них уже не вперше. Ну і сподіваємося, у них не буде досвіду", — заявив Ігнат.

Спікер додав, що безпілотник – це справді доволі складна ціль для військових. Як приклад, зазначив Юрій Ігнат, можна взяти ті ж самі "Шахеди", які, на жаль, досі досить часто долітають до своєї мети. Їх досі досить складно знищувати у польоті. 

Юрій Ігнат погодився з тим, що іранські дрони-камікадзе летять повільно, але ціль досить складна для систем протиповітряної оборони. Українські захисники мають певний досвід, не лише Повітряні сили, а й всі сили оборони мають досвід збивати ці ворожі безпілотники.

Зазначимо, вночі 1 серпня безпілотники атакували столицю РФ. Один із "прильотів" припав по бізнес-центру "Москва-Сіті". Варто зазначити, що, починаючи з 24 липня, удари непізнаних дронів по столиці РФ вже стали регулярними.                                                                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — де цілі ЗСУ на території Росії – у чому сенс завдання точкових ударів. Експерти детально проаналізували ситуацію, що склалася.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини