Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ пояснили, що буде, якщо росіяни захоплять Покровськ
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ пояснили, що буде, якщо росіяни захоплять Покровськ

Загарбники продовжують наступальні дії більшими та меншими підрозділами

23 серпня 2024, 11:58 comments4297
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", офіцер секції планування бригади "Рубіж", майор НГУ Дмитро Кожубенко в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів про ситуацію в районі Покровська Донецької області. на тлі Курської операції ЗСУ росіяни не зняли свої резерви з Лімано-Бахмутського спрямування.

У ЗСУ пояснили, що буде, якщо росіяни захоплять Покровськ

Покровськ. Фото з відкритих джерел

"Для Лімано-Бахмутського спрямування захоплення росіянами Покровська означає втрату ще одного важливого логістичного маршруту. Для України це також буде втрата ще одного великого міста", — зазначив він.

Як розповів військовий, загарбники продовжують наступальні дії, рухаючись іноді більшими, іноді меншими підрозділами.

"Тому ми не спостерігаємо значного зменшення їхньої активності. Немає інформації про те, що противник перекидає свої сили з нашого напряму", — каже Кожубенко.

Однак він заспокоїв, що бригада "Рубіж" стоїть на своїх позиціях і не дозволяє окупантам просунутися на напрямках удару, де росіяни зараз ведуть штурми.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські загарбницькі війська посилюють свої підрозділи поблизу міста Покровськ та мають стратегічну мету його захопити. Але після цього росіяни не мають наміру зупинятися. Адже захоплення Покровська відкриває плацдарм для наступу на Дніпро та Запоріжжя. Про це пише рейтингове видання The Economist.

Журналісти пишуть, що Покровськ готується до нового "неприємного етапу війни". Росія розглядає його захоплення як стратегічну мету, адже це місто відкриває плацдарм для наступу на Дніпро та Запоріжжя.

Також видання "Коментарі" повідомляло – план Путіна починає сипатись: що заважає окупантам просуватися на Покровському напрямку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини