Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ пояснили, навіщо окупанти скинули авіабомби на острів Зміїний
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ пояснили, навіщо окупанти скинули авіабомби на острів Зміїний

Ворог намагається у всіх напрямках промацувати готовність ЗСУ до оборони

11 лютого 2023, 16:15 comments3705
Поділіться публікацією:

Є лише дві причини, чому російські загарбники в ніч проти 11 лютого скинули на острів Зміїний чотири авіабомби. Перша причина – створити штучну перемогу для своєї пропаганди. Друга причина – перевірити готовність українських оборонців оперативно обороняться. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробила начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

У ЗСУ пояснили, навіщо окупанти скинули авіабомби на острів Зміїний

Острів Зміїний. Фото: mapio net

"Атакували вони його (Ред. – острів Зміїний) авіабомбами. Це свідчить про те, що вони натякають на розвиток подій, у тому числі на півдні", — зазначила Гуменюк.

Вона додала, що противник намагається створювати інформаційний фон для себе, не маючи реальних успіхів, якими можна похвалитися на півдні. Вони намагаються створити таку штучну перемогу для пропаганди.

"Також намагаючись перевірити нашу готовність до оборони та розвідувати, чи не облаштували ми там уже потужний бастіон, який їм знову доведеться штурмувати. Днями вони намагалися розвідувати, а пізніше вирішили продемонструвати свою "силу" та "присутність". Але що вони бомбили? Те, що самі там і залишили", – розповіла Наталія Гуменюк.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Білому домі зробили заяву про підготовку росіян до наступу – назвали терміни.

Також видання "Коментарі" повідомляло — стало відомо, що 21 лютого в Москві російський диктатор путін звернеться з посланням до Федеральних зборів. Явно не омине війну в Україні, тим більше, що звернення заплановане незадовго до річниці вторгнення, яке розпочалося 24 лютого. Чого чекати від цього звернення, яке путін мав зробити ще у грудні? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини