Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ пояснили, чому з Херсонської ОДА міг зникнути російський прапор
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ пояснили, чому з Херсонської ОДА міг зникнути російський прапор

Наталія Гуменюк пояснила, чому із Херсонської ОДА зник російський прапор

3 листопада 2022, 14:25 comments2564
Поділіться публікацією:

Ворог може готувати серію провокацій у властивій для себе манері. Саме із цим можна пов'язати зникнення з будівлі Херсонської ОДА російського прапора. Як повідомляє видання "Коментарі", таке припущення в ефірі загальнонаціонального телемарафону озвучила начальниця об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

У ЗСУ пояснили, чому з Херсонської ОДА міг зникнути російський прапор

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Глава прес-центру заявила, що російські військові знають, що ВСУ вже зовсім близько до Херсона і тому можуть готувати низку провокацій. Вже відомо, що деякі з російських військових переодягаються в цивільний одяг. Тому цілком можливо, що раптове зникнення російського триколору з будівлі Херсонської ОДА – також частина плану росіян.

"Це певні провокації для того, щоб створити враження, що населені пункти залишені, що захід у них безпечний. Але враховуючи, що вони готувалися до вуличних боїв, як вони мають у своєму розпорядженні свої підрозділи, ми усвідомлюємо заплановану тактику дій", — пояснила спікер.

За її словами, радіти поки що передчасно. Треба розуміти, що гібридна війна передбачає і такі інформаційні вкидання, атаки.

Наталія Гуменюк нагадала, що на півдні росіяни вже робили спроби звинуватити ЗСУ в обстрілі мирного населення, коли самі влаштовували такі цинічні злочини.

Нагадаємо, сьогодні у місцевих пабликах з'явилися фото Херсонської ОДА без російського триколору.

Читайте також на порталі "Коментарі" — речник Повітряних сил Юрій Ігнат розповів про нові іранські ракети, якими незабаром Росія збирається загрожувати Україні. Кремль хоче розмістити іранські ракети поблизу північного кордону України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини