Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ пояснили, чому окупанти призупинили масовані ракетні удари
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ пояснили, чому окупанти призупинили масовані ракетні удари

Окупанти перейшли на "бюджетний варіант для атак"

19 квітня 2023, 14:02 comments2855
Поділіться публікацією:

Російські загарбники призупинили масовані ракетні атаки територією України, а стратегічна авіація окупантів знаходиться на різних аеродромах, а не зосереджена в одному місці, як було раніше. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

У ЗСУ пояснили, чому окупанти призупинили масовані ракетні удари

Ракетний обстріл. Фото: Associated Press

Спікер Повітряних сил ЗСУ зазначив, що окупаційні війська вирішили розосередити свої літаки з аеродрому в Енгельсі після вибухів.

"Зрозуміло, що ракети, які вони викинули по нашій інфраструктурі, — це весь стратегічний потенціал, весь фактично запас", — розповів Юрій Ігнат.

Поки що росіяни перейшли на більш бюджетний варіант для атак: ворог почав застосовувати керовані авіабомби. Ігнат зазначив, що тепер РФ змушена діставати все озброєння, в тому числі старі боєприпаси.

Зазначимо, в ніч проти 19 квітня російські загарбницькі війська атакували Одеську область дронами типу "Shahed-136", потрапивши по інфраструктурному об'єкту.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Вашингтон озвучив пріоритети військової допомоги Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністерство закордонних справ України викликало посла України в Республіці Білорусь (РБ) для консультацій через зустріч самопроголошеного президента РБ Лукашенка з ватажком ДНР Пушиліним. Чому Україна досі зберігає дипломатичні відносини з Білоруссю , яка, по суті, стала російським васалом? Якими бачите українсько-білоруські відносини в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

19 квітня 2023, 14:56

"...потрапивши по інфраструктурному об'єкту." ?! Може все ж таки: "...влучивши по інфраструктурному об'єкту." =) Джерело: https://society.comments.ua/ua/news/warrussia/u-zsu-poyasnili-chomu-okupanti-prizupinili-masovani-raketni-udari-711456.html © Comments.ua

Олег

19 квітня 2023, 14:07

Новина ні про що.


Новини