Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ пояснили, чому не знищують балістичні ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ пояснили, чому не знищують балістичні ракети

Після того, як Україна отримає системи Patriot та SAMP/T, українська ППО суттєво посилиться.

28 січня 2023, 15:05 comments1119
Поділіться публікацією:

Україна не має коштів для знищення балістичних ракет у повітрі. Їх необхідно знищувати на старті запуску, це під силу системам Patriot або SAMP/T. Про це заявив речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає портал "Коментарі", з посиланням на "FREEДІМ" у Телеграм.

У ЗСУ пояснили, чому не знищують балістичні ракети

Юрій Ігнат. Фото: armyinform com ua

Юрій Ігнат зазначив, що вирішити проблему безпосередньо в повітрі можуть комплекси Patriot або SAMP/T.

"Краще мати "довгу руку", діставати до ворожих позицій і знищувати безпосередньо на місці установки, які запускають ракети", — додав Ігнат.

Як повідомлялося, Франція та Італія вже близькі до завершення технічних деталей щодо постачання системи протиповітряної оборони SAMP/T в Україну, хоча поки неясно, як швидко буде ухвалено остаточне рішення.

При цьому, як раніше пояснювали в повітряних силах ЗСУ, в умовах повномасштабної війни з Росією наша країна потребує винищувачів типу F-16.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Росія поспішатиме з новим наступом – де варто чекати на удар. Експерти детально розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – сестра північнокорейського диктатора Кім Чен Іна – Кім Е Чжон – заявила, що її країна стоїть на одному полі бою з Росією, яка, за її словами, "бореться за гідність та честь країни". За її словами, будь-яка військова техніка, поставлена Заходом в Україну, "згорить і стане купою заліза перед незламним бойовим духом та потужністю героїчної російської армії". Експерти розповіли виданню "Коментарі", що означає подібна риторика, а також – чи здатний колективний Захід (західна цивілізація, демократичний світ) урезонити авторитарні режими, які дедалі частіше почали скалити зуби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини